لزوم ارتقاء آگاهي دانشجويان نسبت به پيامدهاي مصرف محصولات دخاني

۶ بازديد

وزير بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي در نامه اي به دكتر گورامي ، وزير علوم ، تحقيقات و فناوري و رئيس دانشگاه ترانكي دانشگاه آزاد اسلامي ، به سند سازمان بهداشت جهاني در مورد اين رابطه اشاره كرد. مصرف دخانيات ، خصوصاً بين بيماري هوكر و كويد. وي با توجه به امكان بازگشايي كالج …

لزوم ارتقاء آگاهي دانشجويان نسبت به پيامدهاي مصرف محصولات دخاني https://online-mag.ir/2021/05/لزوم-ارتقاء-آگاهي-دانشجويان-نسبت-به-پي/ مجله آنلاين Tue, 25 May 2021 16:51:18 0000 مجله جامعه https://online-mag.ir/2021/05/لزوم-ارتقاء-آگاهي-دانشجويان-نسبت-به-پي/ وزير بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي در نامه اي به دكتر گورامي ، وزير علوم ، تحقيقات و فناوري و رئيس دانشگاه ترانكي دانشگاه آزاد اسلامي ، به سند سازمان بهداشت جهاني در مورد اين رابطه اشاره كرد. مصرف دخانيات ، خصوصاً بين بيماري هوكر و كويد. وي با توجه به امكان بازگشايي كالج …

وزير بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي در نامه اي به دكتر گورامي ، وزير علوم ، تحقيقات و فناوري و رئيس دانشگاه ترانكي دانشگاه آزاد اسلامي ، به سند سازمان بهداشت جهاني در مورد اين رابطه اشاره كرد. مصرف دخانيات ، خصوصاً بين بيماري هوكر و كويد. وي با توجه به امكان بازگشايي كالج ها و مراكز آموزشي در پايه هاي 1401-1400 ، وي بر لزوم برداشتن گام هاي مناسب براي افزايش آگاهي دانش آموزان از پيامدهاي سيگار تأكيد كرد.

به گزارش مجله آنلاين ، دكتر سعيد نمكي در نامه اي به دكتر گورامي ، وزير علوم و فناوري و دكتر تررانكي ، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي نوشت: اين يكي از بزرگترين دلايل مرگ و مير در جهان است كه سالانه 8 ميليون نفر را به كام مرگ مي كشاند. توجه داشته باشيد در ماده 13 قانون جامع كنترل و مديريت ملي دخانيات مطابق با ماده 8 كنوانسيون كنترل دخانيات براي حفظ سلامت عمومي ، به ويژه براي محافظت از مردم در معرض محصولات دخانيات و سيگار كشيدن در مكان هاي عمومي با توجه به اينكه سلامتي نسل جوان تحصيل كرده در مراكز آموزشي و فرهنگي نقش مهمي در توسعه علمي ، فرهنگي و اجتماعي كشور دارد ، دانشگاه ها و مراكز آموزشي ممنوع است. اين قشر از جامعه ضروري است زيرا سالم و غير سالم را فراهم مي كند. -سيگار سيگار كشيدن

بر اساس سند سازمان بهداشت جهاني در مورد رابطه مصرف دخانيات ، به ويژه آب ژيزل و بيماري كوويد 19 ، دانشجويان با توجه به بازگشايي دانشگاه ها و مراكز آموزشي در سال تحصيلي 1401-1400 اقدامات مناسبي را در دست بررسي دارند. ايجاد يك محيط آموزشي براي ترك سيگار طبق قوانين ملي و بين المللي در نتيجه مصرف محصولات دخاني.

همچنين با توجه به اينكه جمهوري اسلامي ايران رياست جلسه بعدي اعضاي كنوانسيون جهاني كنترل دخانيات را بر عهده دارد ، كه قرار است در ماه نوامبر سال جاري با حضور 182 كشور و سازمان هاي بين المللي برگزار شود. اجراي موفقيت آميز كاهش سلامت جهاني عرضه و تقاضاي تنباكو سازمان ، از جمله محافظت از مردم در معرض استعمال غير مستقيم سيگار از محصولات دخانيات در مكان هاي عمومي مانند محيط هاي آموزشي ، با نسل تحصيل كرده است.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.